Våre tjenester

Vi tilpasser oss etter kundens behov

VÅRE AMBISJONER ER Å SKAPE ET TRYGT OG GODT SAMARBEID MED KUNDENE

VÅRE SNEKKER- OG TØMRERTJENESTER

NYBYGG

Sitter du på en boligdrøm som du ønsker å realisere? Vi i Byggmester Daniel Nielsen & CO AS har spesialisert oss på enebolig og fritidsboliger, og mindre bygg. Vi lytter alltid til kundens ønsker og behov, og sammen finner vi gode løsninger for din nye bolig.

TILBYGG

Ønsker du å bygge på huset? Et tilbygg kan være vanskelig å bygge alene, spesielt da det skal bygges på allerede eksisterende bygg. Vi hjelper deg med hele byggeprosessen, fra å se nye løsninger til ferdigstillelse av byggeprosjektet.

LAGERBYGG OG LÅVER

Å bygge og modernisere et lagerbygg og låver er faglig krevende. Våre byggmestere har spesialisert seg på lagerbygg og låver.  Når vi tar på oss et prosjekt er vi opptatt av å finne gode løsninger for våre kunder som gjør hverdagen deres mer funksjonell.

RENOVERING

Vi tar for oss renovering av bolig, fritidsbolig, låver og lagerbygg.  En renovering innebærer ofte skifte av gamle vinduer, dører, gulv og kledning. Ved å foreta en enkel befaring, kan vi hjelpe deg å fastslå hvilke deler som eventuelt må skiftes ut.

SNEKKERTJENESTER

Ønsker du å få utført noen snekkertjenester som bygging av garasje, legge ny terrasse, få bygget en bod eller byttet vinduer og dører? Da er vi mannen for arbeidet, våre snekkere har lang erfaring fra bransjen og lytter alltid til kundens ønsker og behov.

VÅRE ANSATTE

DANIEL NIELSEN

Daglig leder og byggmester

KJELL ANDERS

Styreleder og byggmester
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.