Om oss

Våre team ønsker å hjelpe deg

VÅRE AMBISJONER ER Å SKAPE ET TRYGT OG GODT SAMARBEID MED KUNDENE

BYGGMESTER DANIEL NIELSEN & CO AS

Byggmester Daniel Nielsen & CO AS ble stiftet høsten 2017. Av Daglig leder Daniel Nielsen med 14års erfaring og tok Fagbrev i 2014. Styreleder Kjell Anders drev sitt eget firma frem til 2017. Det året etablerte Daniel, sønnen til Kjell Anders, eget firma og Kjell Anders ønsket å ta en del av firmaet og hjelpe til med den daglige driften. Per i dag er vi fire ansatte med Atle Alexandersen og Andre Alexandersen våre dyktige tømrere med 16 års erfaring som tok fagbrev i 2009.

Byggmester Daniel Nielsen & Co AS er et snekker og tømrerfirma som utfører arbeid på enebolig, fritidsbolig, garasje, lagerbygg, låver, mindre byggverk og snekkertjenester. Våre ambisjoner er å skape et trygt og godt samarbeid med kundene. Hvor begge parter er fornøyde når sluttproduktet leveres.

Vi er strukturerte og målbevisste. Vi skal gjøre vårt ytterste til at kunden skal bli fornøyd, og oppdragene skal bli utført til avtalt tid og pris.

Varehus med trailere

VÅRE ANSATTE

DANIEL NIELSEN

Daglig leder og byggmester

KJELL ANDERS

Styreleder og byggmester

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle